כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

‏‏כתב אישום נגד תושב רמלה שהתחזה לאישה ברשתות החברתיות וסחט מאנשים כספים באיומים

כל הפרטים בחדשות goitem

הודעה מטעם הפרקליטות:

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בלוד כתב אישום נגד אושר בריהון (21) מרמלה, בגין עבירות סחיטה, מרמה בנסיבות מחמירות ומעשים מגונים. בריהון נאשם שהתחזה לאישה ברשתות החברתיות, במטרה לסחוט מהם כספים באיומים.

על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו״ד טלי פרז'ון ממחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה, בשנה החולפת התחזה בריהון לאישה באמצעות חשבונות פיקטיביים ברשתות חברתיות שונות, בין היתר קטצ'אט, טלגרם ופייסבוק, ופיתה גברים לשלם לו סכומי כסף, בין באמצעות הבטחות כוזבות לשלוח להם תוכן מיני, בין בטענות שהוא חיילת שזקוקה לסיוע כספי או אם חד הורית הזקוקה לכסף ועוד.

לאחר ששילמו לו כספים או קיימו עמו התכתבות בעלת אופי מיני, בריהון סחט את חלקם ואיים עליהם שאם לא ימשיכו לשלם לו, יגלה על הקשר לבנות הזוג או לקרוביהם האחרים. בכמה מקרים אף פיתה גברים לחשוף את עצמם בפניו בווידאו ואיים להפיץ את התיעוד אם לא ישלמו לו.

כך קיבל לידיו למעלה מ-27 אלף שקל מ-28 נפגעי עבירה.


הפרקליטות ביקשה לעצור את בריהון עד תום ההליכים המשפטיים נגדו, תוך שהיא מציינת את מעשיו המתוחכמים, השיטתיים והקפדניים שמעידים כי הוא חסר גבולות. בריהון "לא חמל על קורבנותיו, פעל בשיטתיות והציג מצגים כוזבים על מנת להוציא מהם כספים במרמה, ניצל את תמימותם ואמונם במצגיו הכוזבים, לא שעה לסירובם והטיל עליהם אימה באיומיו", נאמר בבקשת המעצר.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

צילום - האתר FIXABAY

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן