גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

כוננות באשדוד: רוחות עזות של עד 80 קמ"ש; העירייה הכריזה על "מטה חורף"

כוננות באשדוד: רוחות עזות של עד 80 קמ"ש; העירייה הכריזה על "מטה חורף"

מזג אוויר סוער בדרך: צוותי הגיזום והציוד המכני נפרסו ברחבי העיר לקראת משבי רוח חזקים הצפויים עד חמישי בערב.

התושבים נקראים לאבטח חפצים רופפים במרפסות ובחצרות.

עיריית אשדוד העלתה הבוקר (רביעי) את רמת הכוננות של "מטה החורף" העירוני, לקראת מערכת מזג אוויר סוערת המתמקדת ברוחות עוצמתיות במיוחד. על פי התחזית, החל מהיום ועד ליום חמישי בערב, ינשבו בעיר רוחות חזקות עם משבים שיגיעו למהירות של עד 80 קמ"ש.

היערכות מבצעית של העירייה

במסגרת ההיערכות, הנחה מטה החורף את צוותי הגיזום והתחזוקה לעמוד בכוננות גבוהה. ציוד מכני כבד (צמ"ה) הועמד במרכזים לוגיסטיים כדי לתת מענה מיידי לפינוי חסימות, עקירת עצים או נפילת מפגעים שעלולים לסכן את שלום הציבור.

בנוסף, העירייה העבירה הנחיות מחמירות ליזמים וקבלנים הפועלים באתרי בנייה ברחבי העיר, בדגש על חיזוק פיגומים ולוחות איסכורית שעלולים להתנתק ברוחות העזות.


הנחיות בטיחות לתושבים

בעירייה פנו לציבור בבקשה לגלות אחריות אישית ולפעול על פי ההנחיות הבאות:

המוקד העירוני 106 תוגבר ונמצא במתכונת עבודה של 24 שעות ביממה לקבלת דיווחים על מפגעים בזמן אמת.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

Exit mobile version