
שלושה שוהים בלתי חוקיים נעצרו באתרי בנייה בבת ים במהלך פעילות משולבת של המשטרה, מג״ב והעירייה; שני מעסיקים עוכבו לחקירה והמשטרה תפעל לסגירת האתרים.
שוטרי יחידת השיטור העירוני של משטרת בת ים, בשיתוף לוחמי זרוע תל אביב במג״ב, סיירת לביא של עיריית בת ים ומתנדבי כיתות הכוננות, עצרו אתמול שלושה שוהים בלתי חוקיים במהלך פעילות מבצעית ממוקדת בעיר.
הפעילות התקיימה במסגרת האכיפה המשטרתית נגד עבירות של העסקה, הסעה והלנת שוהים בלתי חוקיים, במטרה לחזק את ביטחונו ושלומו של הציבור. במהלך המבצע בוצעו חיפושים במספר אתרי בנייה ברחובות הנביאים, אלתרמן וציפורה בבת ים.
במהלך החיפושים נתפסו שלושה שוהים בלתי חוקיים, תושבי שטחים, אשר על פי החשד הועסקו ולנו באתרי הבנייה. החשודים נעצרו והועברו לחקירה בתחנת משטרת בת ים.
בנוסף, שני מעסיקיהם של השוהים הבלתי חוקיים עוכבו לחקירה בגין עבירות של העסקה והלנה. במשטרה ציינו כי בעקבות ממצאי החקירה יפעלו שוטרי הרישוי של תחנת בת ים ומרחב איילון לסגירת האתרים בהם נתפסו השב"חים.
החקירה נמשכת.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן