
עיריית חולון מציינת את “פברואר יוצא מן הכלל” 2026 עם שורה של אירועים ופעילויות לקידום שילוב אנשים עם וללא מוגבלות בקהילה, כולל מופע מרכזי של נדב גדג’.
עיריית חולון, רשת קהילה ופנאי והחברה למתנ"סים, בשיתוף קרן שלם, מציגים גם בשנת 2026 את מיזם “פברואר יוצא מן הכלל”, לציון חודש המודעות להשתלבות אנשים עם וללא מוגבלויות בקהילה.
במהלך חודש פברואר יתקיימו ברחבי העיר מגוון רחב של פעילויות ואירועים – הרצאות, סדנאות, שעות סיפור, מפגשים קהילתיים ומופעי תרבות – שמטרתם העלאת המודעות הציבורית ליצירת חברה שווה, נגישה ומכלילה, עבור כלל תושבות ותושבי העיר.
האירוע המרכזי של החודש ייערך ביום שני, 9.2.2026, בשעה 19:30, באולם התרבות שטיינברג. למופע חד־פעמי יגיע הזמר נדב גדג’, ה"גולדן בוי", שיבצע ממיטב הלהיטים, שירים מהאלבום החדש, וישתף גם בסיפורו האישי – על הזכייה, ההתמודדות הנפשית והדרך לניצחון.
לרכישת כרטיסים:
https://tarbut-holonet.smarticket.co.il/נדב_גדג_?
ראש עיריית חולון, שי קינן, מסר:
“חולון מחבקת את תושביה המתמודדים עם מגבלה וצרכים מיוחדים ופועלת לשילובם כחלק פעיל ומוביל בקהילה. בחודש פברואר אנו מפנים זרקור לנושא חשוב זה, אך העשייה נמשכת לאורך כל השנה”.
מנכ"ל רשת קהילה ופנאי, מוטי כהן, הוסיף:
“עובדי הרשת והרשות הם חלק בלתי נפרד מהמרקם הקהילתי בעיר. מטרתנו היא להנגיש אירועים, סדנאות, הרצאות ומופעים, ולהעלות מודעות לחייהם של אנשים ונשים עם מוגבלות בקהילות השונות בעיר. אני גאה במגוון העשייה במסגרת ‘פברואר יוצא מן הכלל’, ובטוח שהפעילויות יתרמו לחיזוק חולון כקהילה שווה ומכלילה”.
במהלך החודש יתקיימו במרכזים הקהילתיים ברחבי העיר פעילויות המיועדות לילדים וילדות, בני ובנות נוער, מבוגרים ומבוגרות – עם וללא מוגבלות. הפעילות מתקיימת בשיתוף אגפי הרווחה והחינוך, אמנים ואמניות מהקהילה, ארגונים מקומיים ותושבות ותושבים, במטרה ליצור מפגש אנושי משמעותי, לחזק תחושת שייכות ולהעמיק את החיבור הקהילתי בעיר.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן