גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

מאבק בשב״חים: צו סגירה ל־30 יום לאתר בנייה בבת ים לאחר איתור שוהה בלתי חוקי

צו סגירה לאתר בנייה בבת ים: שוהה בלתי חוקי אותר כשהוא לן באתר ברחוב הצפירה • משטרת בת ים החריפה אכיפה • מנהל האתר עוכב • צו סגירה ל־30 יום נחתם ע״י מפקד מחוז ת״א

האירוע התרחש בתאריך 26.1.26, במסגרת פעילות אכיפה ממוקדת של שוטרי השיטור העירוני של משטרת בת ים, כחלק מהמאבק בעבירות של העסקה, הלנה והסעה של שוהים בלתי חוקיים – עבירות המוגדרות כבעלות פוטנציאל סיכון גבוה לביטחון הציבור.

במהלך הביקורת באתר הבנייה, הבחינו השוטרים בחשוד, תושב שטחים, אשר שהה ולן במקום ללא היתר. החשוד נעצר במקום והועבר לחקירה. בהמשך, מנהל האתר עוכב לחקירה באזהרה בחשד למעורבות בהלנת שוהה בלתי חוקי.

בעקבות ממצאי החקירה הראשונית, פעלו שוטרי הרישוי של תחנת בת ים ומרחב איילון לסגירת האתר, וממ״ז תל אביב חתם על צו סגירה מנהלי למשך 30 ימים, עד לתאריך 26.2.26 (כולל).

במשטרה מדגישים כי מדובר במדיניות אכיפה ברורה ובלתי מתפשרת, שנועדה לחזק את ביטחונם של תושבי האזור ולמנוע שימוש באתרים אזרחיים להעסקה או הלנה בלתי חוקית של שוהים ללא היתר.


החקירה בעניינו של מנהל האתר נמשכת.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

Exit mobile version