
הקזינו של בת ים נסגר: משטרת ישראל הודיעה כי מפקד מחוז תל אביב, ניצב חיים סרגרוף, חתם על צו סגירה מנהלי לדירה בעיר בת ים ששימשה על פי החשד כבית הימורים בלתי חוקי.
על פי הודעת המשטרה, שלשום, במסגרת פעילות מבצעית ממוקדת, פשטו בלשי תחנת בת ים על דירה ברחוב בן גוריון בעיר, לאחר חשד כי במקום פועל מתחם הימורים סגור המנוהל באופן בלתי חוקי.
במהלך הפשיטה איתרו השוטרים בדירה שלושה שולחנות “טקסס”, מאות ז’טונים ששימשו להימורים, וכן כסף מזומן בסך כ-110,000 שקלים.
במשטרה ציינו כי במהלך הפעילות נעצרו 7 חשודים לחקירה – בהם מחזיקי המקום ודילרים – תושבי חיפה, נתניה ותל אביב, אשר על פי החשד הפעילו את המקום.
לאחר בחינת הממצאים והראיות שנאספו, חתם ניצב חיים סרגרוף על צו סגירה מנהלי למשך 30 ימים, עד לתאריך 11.3.26 (כולל).
במשטרה הדגישו כי בתי הימורים בלתי חוקיים נחשבים למחוללי פשיעה משמעותיים, ולעיתים מהווים מוקד לפעילות עבריינית נוספת – כולל הלבנת הון, גביית חובות באיומים וסכסוכים פליליים.
עוד נמסר כי משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות נגד תופעת ההימורים הבלתי חוקיים, ותפעל למיצוי הדין עם המעורבים.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן