
שירותי המים פועלים במתכונת חירום
על רקע המצב הביטחוני והנחיות פיקוד העורף, הודיע תאגיד מי שיקמה על מעבר לפעילות במתכונת חירום ושינויים במערך השירות לתושבים.
על פי ההודעה, מרכזי שירות הלקוחות יהיו פתוחים לקבלת קהל רק באמצעות זימון תור מראש. בנוסף נמסר כי ביום שלישי קבלת הקהל תסתיים מוקדם מהרגיל – בשעה 16:00.
מוקד טלפוני מצומצם ופנייה למוקד העירוני
בתאגיד ציינו כי גם המוקד הטלפוני פועל כעת במתכונת מצומצמת. תושבים הזקוקים למענה יכולים לפנות למספר 1-800-300-252.
במקרים של תקלות מים וביוב, ההנחיה היא לפנות למוקד העירוני 106, אשר ממשיך לפעול ולקבל דיווחים מהשטח.
שירותים דיגיטליים זמינים לתושבים
בתאגיד מדגישים כי ניתן להמשיך לקבל שירות גם באמצעים דיגיטליים, כולל דרך אתר האינטרנט ודף הפייסבוק הרשמי של התאגיד.
בנוסף קוראים בתאגיד לתושבים להקפיד על הנחיות הבטיחות ולהיערך מראש לשהייה במרחבים מוגנים, כולל הכנת אספקת מים זמינה בתוך ממ"ד או מקלט.
במי שיקמה סיכמו במסר לתושבים:
הקפדה על ההנחיות ושיתוף פעולה מצד הציבור יסייעו לשמור על בטיחות התושבים ולהבטיח המשך שירותים חיוניים גם בתקופה המורכבת.
מחוברים לחדשות המקומיות בחולון
להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום חולון-לחצו כאן
להצטרפות וקבלת חדשות ועדכונים בפייסבוק: מוזמנים לסמן לייק ועוקב לחדשות goitem-לחצו כאן
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן