כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

עדכון מיוחד על החיסול בלב חולון: ירי קטלני באמצע הכביש – המשטרה פתחה במצוד

החקירה הועברה ליחידה ללוחמה בפשיעה-צפו בסרטון ותמונות מהזירה הקשה

אירוע ירי קטלני הלילה בעיר חולון: גבר כבן 30–35 נורה למוות בתוך רכבו ברחוב הלוחמים, לאחר שנפגע מירי מטווח קצר. מותו נקבע במקום.

על פי הדיווחים, בשעה 00:30 התקבל דיווח במוקד 101 של מגן דוד אדום על פצוע ירי בזירה. צוותי מד"א שהגיעו למקום מצאו את הקורבן מחוסר הכרה, ללא סימני חיים, עם פציעות חודרות קשות – ונאלצו לקבוע את מותו במקום.

פרמדיקית מד"א מאיה יצחק סיפרה: "ראינו פצוע מחוסר הכרה שסובל מפציעות חודרות קשות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו פציעתו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

במקביל, כוחות גדולים של משטרת ישראל ממרחב איילון הגיעו לזירה, יחד עם צוותי זיהוי פלילי, והחלו בסריקות נרחבות ואיסוף ממצאים.

מפקד מרחב איילון, תנ"צ דניאל חדד, קיים הערכת מצב בזירה עם פיקוד המרחב. החקירה הוטלה על היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב איילון, כאשר על פי החשד הראשוני – הרקע לאירוע פלילי.


צוותי איחוד הצלה שהוזעקו למקום העניקו סיוע ראשוני, אך נאלצו לאשר את מותו של הגבר בזירה.

מתנדבי זק"א פועלים במקום לטיפול בכבוד המת ובסיוע לכוחות החקירה. הגופה תועבר להמשך בדיקות במכון הלאומי לרפואה משפטית.

מחוברים לחדשות המקומיות בחולון

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום חולון-לחצו כאן

להצטרפות וקבלת חדשות ועדכונים בפייסבוק: מוזמנים לסמן לייק ועוקב לחדשות goitem-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט סרטון ותמונות: זקא,איחוד והצלה,משטרת ישראל

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן