גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

ראש עיריית ראשון לציון “הזירה בגן הילדים מהקשות שראיתי”

ראש עיריית ראשון לציון קיים הערכת מצב בחמ״ל העירוני יחד עם צוותי החינוך, הנהלת העירייה, יו״רי ועד ההורים ונציגי המשטרה ופיקוד העורף – בעקבות פגיעת טיל מצרר בעיר בשעות הבוקר.

לדברי ראש העיר, הבוקר נפתח עם 10 זירות שונות של פגיעות, כאשר הזירה המרכזית הייתה קומפלקס גני ילדים עירוני שנפגע בצורה קשה במיוחד. “מדובר באחת הזירות הקשות שראיתי”, אמר, והוסיף כי למרבה המזל לא היו ילדים במקום בזמן הפגיעה – דבר שמנע אסון כבד.

בהתייחסות למצב הביטחוני, ציין ראש העיר כי מתחילת מבצע “שאגת הארי” נרשמו כ-50 זירות בעיר, אך כולן הסתיימו בנזק לרכוש בלבד וללא נפגעים – הישג שהוא מייחס למשמעת התושבים והישמעות להנחיות.

עוד נמסר כי בנימין נתניהו שוחח עם ראש העיר, הביע תמיכה וחיזק את תושבי העיר, תוך שבח על ההתנהלות האחראית בזמן האזעקות.

בהחלטה דרמטית, הודיע ראש העיר כי מערכת החינוך לא תיפתח מחר כלל – כולל החינוך המיוחד. “אני מבין את הקושי של ההורים”, אמר, “אך לא אפתח את המערכת עד שאדע בוודאות שאין כל סכנה לילדים”.


הערכת מצב נוספת צפויה להתקיים מחר, ובה תיבחן אפשרות לפתיחה חלקית של מסגרות החינוך המיוחד בלבד.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

Exit mobile version