כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

אימה במקלט בבת ים: גבר נדקר באכזריות

ויכוח בין שניים הסלים לאלימות קשה: החשוד איים לרצוח, דקר בפלג הגוף העליון וניסה להסתיר ראיות

אירוע אלים וחמור התרחש במקלט בעיר בת ים, כאשר גבר כבן 40 נדקר ונפצע באורח קשה בעקבות ויכוח שהסלים במהירות.

על פי ממצאי החקירה של שוטרי תחנת בת ים במרחב איילון, בין הקורבן לחשוד – צעיר בן 24 תושב העיר – התפתח עימות מילולי, שבמהלכו שלף החשוד סכין, איים על הקורבן כי יהרוג אותו והצמיד את הלהב לצווארו.

הקורבן הצליח להימלט מהמקום, אך החשוד רדף אחריו, בעט בו והפילו לקרקע, ולאחר מכן דקר אותו בפלג גופו העליון. כתוצאה מהתקיפה, נפצע הקורבן ונזקק לטיפול רפואי.

לאחר המעשה, החשוד נמלט מהזירה, החליף בגדים וישב בגלידריה סמוכה בניסיון להטעות ולהסתיר את מעורבותו. הסכין והבגדים אותרו בהמשך על ידי השוטרים בסריקות ממוקדות.

תגובה מהירה של כוחות המשטרה הובילה למעצרו של החשוד תוך זמן קצר. מעצרו הוארך מספר פעמים, ובתום חקירה מקצועית הוגשה נגדו הצהרת תובע.


בימים הקרובים צפויה הפרקליטות להגיש כתב אישום חמור, לצד בקשה למעצר עד תום ההליכים.

במשטרה מדגישים כי ימשיכו לפעול בנחישות נגד אירועי אלימות חמורים, במיוחד במרחבים אזרחיים רגישים כמו מקלטים.

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום בת ים-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט: דוברות המשטרה

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן