כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

הלם בחולון: מועדון לילה נסגר בצו חירום – קוקאין וסמים בהיקף גדול נתפסו במקום

מועדון לילה בחולון נסגר ל-30 יום לאחר תפיסת קוקאין וסמים בכמות גדולה. שלושה בעלי המקום נעצרו – כל הפרטים על הפשיטה והחקירה.

מועדון לילה מוכר ברחוב הנגר בחולון נסגר בצו מנהלי ל-30 ימים, לאחר שבפעילות משטרתית משולבת נתפסו במקום חומרים החשודים כסמים מסוכנים, בהם קוקאין בכמות גדולה.

הפעילות בוצעה על ידי שוטרי תחנת חולון בשיתוף לוחמי מג"ב תל אביב וגורמים אזרחיים, במסגרת מאבק ממוקד בתופעת הסחר בסמים במועדוני לילה באזור המרכז. במהלך החיפוש במקום אותרו חומרים החשודים כסמים מסוגים שונים, לצד ראיות נוספות שהובילו למעצרם של שלושה מבעלי העסק.

בעקבות הממצאים, נפתח במקביל להליך הפלילי גם הליך מנהלי, במסגרתו חתם מפקד מחוז תל אביב, ניצב חיים סרגרוף, על צו סגירה למקום למשך 30 ימים – עד לתאריך 18 באפריל 2026.

במשטרה מדגישים כי ימשיכו לפעול בנחישות נגד מוקדים בהם מתנהלת פעילות פלילית, במיוחד כאשר מדובר במקומות בילוי העלולים לסכן את שלום הציבור.

החקירה בעניינם של החשודים נמשכת, וצפויים צעדים נוספים בהתאם להתפתחויות.


מחוברים לחדשות המקומיות בחולון

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום חולון-לחצו כאן

להצטרפות וקבלת חדשות ועדכונים בפייסבוק: מוזמנים לסמן לייק ועוקב לחדשות goitem-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

התמונה לאילוסטרציה בלבד

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן