כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

צעירה בת 23 אותרה ללא רוח חיים בדירה בראשון לציון

המשטרה בודקת את נסיבות המקרה החריג

אירוע טראגי וקשה התרחש אמש (בשעות הערב) בראשון לציון, כאשר צעירה כבת 23 אותרה ללא רוח חיים בדירה ברחוב יהושע גיבשטיין בעיר.

סמוך לשעה 18:00 התקבל דיווח במוקד זק"א 1220 על המקרה, ומתנדבי זק"א מרחב שפלה הוזעקו למקום במהירות. עם הגעתם לזירה, החלו המתנדבים בפעולות טיפול בכבוד המת ואיסוף ממצאים, תוך שיתוף פעולה עם גורמי האכיפה.

מתנדבות זק"א 360 שהיו בזירה פעלו במסירות ובמקצועיות, ודאגו להשלמת כלל הפעולות הנדרשות, אשר אפשרו את שחרור המנוחה לקבורה.

בשלב זה, נסיבות המוות מוגדרות כטרגיות ונבדקות על ידי הגורמים הרלוונטיים, כאשר טרם נמסרו פרטים נוספים לגבי הרקע לאירוע.

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום ראשון לציון-לחצו כאן


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט:זקא

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן