גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

בשורה לאוהדים: אדאמה סאנוגו ממשיך בהפועל חולון לשתי עונות נוספות

חיזוק משמעותי לסגולים

מועדון הפועל חולון הודיע על הארכת חוזהו של הסנטר אדאמה סאנוגו לשתי עונות נוספות – מהלך שמחזק את היציבות המקצועית של הקבוצה.

מהרגע הראשון – השפעה על הפרקט

סאנוגו (24, 2.06 מ'), שהצטרף לקבוצה בינואר האחרון, הפך במהירות לאחד השחקנים הבולטים בסגל. היכולת המרשימה שהציג לצד נוכחות דומיננטית בצבע ואישיות חיובית, הובילו את הנהלת המועדון לפעול בנחישות להבטיח את הישארותו.

אהוב הקהל – והעתיד

במועדון מציינים כי סאנוגו זוכה להערכה רבה הן מצד הצוות המקצועי והן מצד הקהל, שאימץ אותו במהירות. ההחתמה החדשה נתפסת כמהלך שמבטא אמון מלא בשחקן ובתרומתו להמשך הדרך.

מסתכלים קדימה

הארכת החוזה היא חלק מתוכנית רחבה יותר לבניית קבוצה חזקה ותחרותית, בהתאם ל-DNA של המועדון – עם דגש על יציבות, מחויבות ושאיפה להישגים בזירה המקומית והאירופית.

לסיכום:
בהפועל חולון לא מסתפקים בהווה – וממשיכים לבנות את העתיד סביב שחקני מפתח, כשסאנוגו נמצא בלב התוכניות לעונות הקרובות.


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

Exit mobile version