
שוב תאונה סמוך לימית 2000 בחולון: התושבים זועמים – “מחכים לאסון הבא?”
נהג בן 32 נפצע אמש בתאונה עצמית ברחוב מפרץ שלמה • תושבים באזור טוענים: “הכביש מסוכן, התאונות חוזרות ואף אחד לא מטפל” • ביקורת גוברת על מצב התשתיות והבטיחות באזור
עוד תאונת דרכים מדאיגה נרשמה אמש סמוך למתחם ימית 2000 ב־חולון, והפעם ברחוב מפרץ שלמה, שם נפצע נהג רכב בן 32 באורח קל לאחר שאיבד שליטה בתאונה עצמית.
צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו לו טיפול רפואי ראשוני בזירה והוא פונה להמשך טיפול בבית החולים. אך מעבר לאירוע עצמו, התושבים באזור טוענים כי מדובר בעוד נורת אזהרה בשרשרת תאונות בלתי נגמרת.
“זה כבר לא מפתיע אף אחד”, סיפר תושב המתגורר סמוך למקום. “כל שבוע יש כאן כמעט תאונה. הכבישים חשוכים, הסימונים דהויים, ורכבים טסים באזור כאילו מדובר בכביש מהיר”.
תושבת נוספת הוסיפה: “בלילה כמעט אי אפשר לראות כלום באזור. יש כאן עומסים, פניות מסוכנות וחוסר פיקוח. מחכים שמישהו ייהרג כדי להתחיל לפעול?”.
האזור הסמוך ל־ימית 2000 נחשב לאחד האזורים העמוסים בעיר, במיוחד בשעות הערב והלילה, עם תנועה ערה של רכבים, צעירים, משפחות ומבלים. למרות זאת, לטענת התושבים, תשתיות הבטיחות במקום אינן מותאמות לעומסי התנועה ההולכים וגדלים.
“יש כאן שילוב מסוכן של מהירות, תאורה חלשה וחוסר אכיפה”, טען נהג שעובר באזור מדי יום. “כולם מדברים על עיר חכמה, אבל בשטח אנשים מפחדים לנסוע פה בלילה”.
גם ברשתות החברתיות תושבים רבים הביעו תסכול מהמצב בעיר וטענו כי בשנים האחרונות חלה עלייה במקרי התאונות והכמעט־תאונות באזורי הבילוי והצירים המרכזיים.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן