
אות הוקרה ללוחמת האש מחולון: איריס זריני זכתה בפרס “הבמה שלהן” של ישראל היום
רס"ל איריס זריני מתחנת הכיבוי בחולון נבחרה לאחת הנשים פורצות הדרך בישראל בקטגוריית “כוחות הביטחון”: “סמל לאומץ, נחישות ומנהיגות”
גאווה גדולה לחולון ולמערך הכבאות: רס"ל איריס זריני, לוחמת אש מתחנת הכיבוי בחולון, זכתה אמש באות ההוקרה היוקרתי של עיתון ישראל היום במסגרת אירוע “הבמה שלהן” שנערך בתל אביב.
האירוע, שמתקיים זו השנה השלישית, מוקדש להוקרת נשים פורצות דרך בחברה הישראלית – נשים ששברו תקרות זכוכית, הובילו שינוי והפכו לסמל של השראה בתחומן.
זריני קיבלה את הפרס בקטגוריית “כוחות הביטחון”, כהוקרה על פועלה במערך הכבאות וההצלה, על אומץ הלב שגילתה לאורך השנים, ועל תרומתה בתחומי הפיקוד, ההדרכה והעשייה המבצעית.
במערך הכבאות ציינו כי מדובר בלוחמת אש מוערכת במיוחד, אשר הפכה לדמות בולטת ומעוררת השראה עבור נשים רבות המבקשות להשתלב בתפקידי שטח ובמערכות הביטחון וההצלה בישראל.
הטקס התקיים במעמד פרופ’ מרים אדלסון ובנוכחות בכירים במשק הישראלי, אנשי ציבור, מובילי דעת קהל ונציגי ארגוני הביטחון והחירום.
חבריה לתחנה ומפקדיה של זריני לא הסתירו את ההתרגשות מהזכייה ואמרו כי מדובר ב”בחירה טבעית בלוחמת אש שמייצגת ערכים של מסירות, מקצועיות ואנושיות”.
בכבאות והצלה בירכו את זריני וכתבו:
“איריס – אנחנו מצדיעים וגאים בך”.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן