כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

חשד למסע אלימות בהרצליה: תושב רעננה נעצר לאחר פריצה למרינה, תקיפת מאבטח ושרשרת אירועים אלימים

המשטרה מייחסת לחשוד בשנות ה־40 לחייו מעורבות במספר מקרי אלימות חמורים בהרצליה, בהם תקיפת נהג אמבולנס, חניקת מוכר בחנות וגרימת נזק לרכב. בית המשפט האריך את מעצרו עד 3 ביוני.

שוטרי תחנת גלילות במרחב ירקון עצרו במהלך סוף השבוע תושב רעננה בשנות ה־40 לחייו, בחשד למעורבות בשורת אירועי אלימות חמורים שהתרחשו בימים האחרונים ברחבי הרצליה.

על פי החשד, האירוע המרכזי התרחש ב־27 במאי במרינה בהרצליה, כאשר החשוד פרץ למתחם הסירות ועלה על אחת הסירות שעגנו במקום. מאבטח שהבחין בו וביקש ממנו לרדת מהסירה הותקף לכאורה על ידי החשוד ונפצע. בעקבות התקיפה נזקק המאבטח לטיפול רפואי.

עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום שוטרי תחנת גלילות, שפתחו בחקירה ובאיסוף ראיות וממצאים מהזירה. במהלך סוף השבוע הצליחו החוקרים לאתר את החשוד ולעצור אותו.

מחקירת המשטרה עלה חשד כי מדובר באירוע אחד מתוך רצף של מעשי אלימות חמורים שבהם היה מעורב לכאורה החשוד בתקופה האחרונה. בין היתר נבדק חשד כי תקף נהג אמבולנס בדרך ירושלים בהרצליה, גרם נזק במזיד לרכב ברחוב רביבים באמצעות מוט ברזל, ואף תקף עובד בחנות באותו רחוב לאחר שלכאורה חנק את המוכר במהלך עימות.

במשטרה מציינים כי חומרת האירועים והרצף שלהם הובילו להחלטה לבקש את הארכת מעצרו של החשוד לצורך המשך החקירה.


הבוקר הובא החשוד לדיון בבית משפט השלום בתל אביב, אשר נעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו עד ליום 3 ביוני 2026.

החקירה נמשכת.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט:משטרת ישראל

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן