כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

טרגדיה בראשון לציון: עובדת זרה בת 63 אותרה ללא רוח חיים בבריכת שחייה בבית פרטי

בעלי הבית שהגיעו למקום ברחוב המייסדים הזעיקו את כוחות ההצלה לאחר שמצאו את העובדת בתוך הבריכה ללא סימני חיים. צוותי מד"א נאלצו לקבוע את מותה, ומתנדבי זק"א פעלו בזירה.

עובדת זרה בת 63 אותרה הבוקר ללא רוח חיים בתוך בריכת שחייה בבית פרטי ברחוב המייסדים בראשון לציון.

הדיווח התקבל סמוך לשעה 10:40 במוקד זק"א 1220, לאחר שבעלי הבית הגיעו למקום והבחינו בעובדת כשהיא בתוך המים ללא סימני חיים. כוחות החירום וההצלה שהוזעקו לזירה ביצעו בדיקות רפואיות, אולם צוותי מד"א נאלצו לקבוע את מותה במקום.

מתנדבי זק"א ממרחב שפלה הגיעו לזירה ופועלים לשמירה על כבוד המת ולטיפול הנדרש במקום.

בשלב זה נסיבות המקרה טרם התבררו באופן מלא, והגורמים הרלוונטיים בוחנים את הרקע לאירוע.

המקרה הטרגי מצטרף לשורת אירועי טביעה שאירעו בתקופה האחרונה ברחבי הארץ, ומדגיש פעם נוספת את חשיבות הזהירות והבטיחות בסביבת מקורות מים, גם בבריכות פרטיות.


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

צילום: אבי חייט, תיעוד מבצעי זק"א

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן