כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

שינויים משמעותיים בתנועה ברחובות המרכזיים ברחובות: פניות שמאלה יבוטלו במסגרת עבודות המטרונית

למרות השינויים, התחבורה הציבורית צפויה להמשיך לפעול כסדרה, אולם נהגים מתבקשים להיערך מראש, להשתמש בדרכים חלופיות ולהסתייע ביישומון Waze לצורך תכנון המסלול.

תושבי רחובות צפויים להתמודד עם שינויים נוספים בהסדרי התנועה בעיר, במסגרת העבודות להקמת מטרונית הקו הכחול, שמקדמים משרד התחבורה, חברת נתיבי איילון ועיריית רחובות.

על פי ההודעה שפורסמה, החל מיום רביעי, 3 ביוני 2026, בשעה 05:00 בבוקר, יחולו שינויים בצירי התנועה המרכזיים לאורך רחוב הרצל:

🔹 לא תתאפשר פנייה שמאלה מרחוב הרצל לרחוב אפרים זק"ס, לנוסעים לכיוון צפון.

🔹 לא תתאפשר פנייה שמאלה מרחוב הרצל לרחוב רבי עקיבא, לנוסעים לכיוון דרום.

בנוסף, החל מיום שני, 8 ביוני 2026, בשעה 05:00 בבוקר, ייכנס לתוקף שינוי נוסף:


🔹 לא תתאפשר פנייה שמאלה מרחוב הרצל לרחוב בני משה, לנוסעים לכיוון צפון.

בפרויקט מציינים כי מדובר בחלק מהשלבים הנדרשים לקידום עבודות התשתית והפיתוח של הקו הכחול, שנועד לשפר את מערך התחבורה הציבורית באזור השפלה ולחבר בין הערים המרכזיות באמצעות מערכת הסעת המונים מתקדמת.

למרות השינויים, התחבורה הציבורית צפויה להמשיך לפעול כסדרה, אולם נהגים מתבקשים להיערך מראש, להשתמש בדרכים חלופיות ולהסתייע ביישומון Waze לצורך תכנון המסלול.

הקו הכחול של המטרונית צפוי לשנות בשנים הקרובות את מפת התחבורה באזור, אך בינתיים תושבי רחובות ממשיכים להתמודד עם שורת עבודות תשתית, חסימות והסדרי תנועה זמניים שנועדו לאפשר את קידום הפרויקט.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט:עיריית רחובות

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן