
כפית של סוכר: הסימפונית ראשון לציון במופע מיוחד לילדים בהשראת המחזמר מרי פופינס במוזיאון אגם
סדרת מופעי הילדים של התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון, מגיעה לסיומה עם מופע סוחף בהשתתפות הקהל. לאור ההצלחה הגדולה של המופעים האחרונים, המבוססים על מחזות זמר: צלילי המוסיקה, מלך האריות ומרשעת, מגיע מופע סיום העונה, והפעם עם המחזמר האהוב – 'מרי פופינס'.
המופע, בניצוחו של מאסטרו חן צימבליסטה, יעורר לחיים את השירים האהובים והידועים בהם: "כפית של סוכר", "צ'ים צ'ימיני","סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידושי" ועוד.
השנה חגגו כוכבי הסרט המקורי ג'ולי אנדרוז ודיק ואן דייק ימי הולדת 90 ו-001, בהתאמה ואת מקומם תמלא במופע הזמרת והשחקנית עומר הלל בליווי רקדני/יות להקת המחול עלמא והרקדן והיוצר מתן בנשימול.
המופע המרגש והשובב על האומנת הקסומה של ילדי משפחת בנקס, הוא חלק מפרויקט מיוחד של הסימפונית לחשוף קהלים חדשים לעולם המוזיקה הקלאסית כבר בגיל צעיר.
חן צימבליסטה: "מופעי הסדרה של הסימפונית הישראלית ראשון לציון הם חיבור ייחודי בין מוזיקה קלאסית לבין מחזות זמר מובילים מן העולם . לאחר ההצלחות של מלך האריות , וויקד וצלילי המוזיקה נסיים עונה גדושה, למרות המצב, עם המחזמר האייקוני מרי פופינס . המופע ייפתח עם יצירות מאת באך, מוצארט וגרוניך. נמשיך עם שירים מתוך המחזמר מרי פופינס לצד הסיפור האלמותי של האומנת המפורסמת".
ניהול מוזיקלי: המנצח ואמן כלי ההקשה חן צימבליסטה
זמרת ושחקנית: עומר הלל
פסנתר ועיבודים: קובי ליליאן
רקדן: מתן בנשימול
בהשתתפות: להקת המחול עלמא, כוריאוגרפיה: ורדה שובל
מתי ואיפה?
יום שבת, 27 ביוני 2026 בשעה 11:00, מוזיאון אגם – ראשון לציון לרכישת כרטיסים: https://isorl.smarticket.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7%99__%D7%A4%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A1/?id=4401
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן