כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

אחרי תלונות על אלימות: גן ילדים בחולון לא ייפתח בשנת הלימודים הקרובה

אם מחולון, שפרסמה בעבר טענות על אלימות בגן, הודיעה כי המקום ייסגר. במקביל, הנהלת הגן מסרה להורים כי ההחלטה התקבלה בשל היעדר היענות לרישום והשפעת הפרסומים על פעילותו.

סערה סביב גן ילדים בחולון: אם מהעיר, שפרסמה בעבר ברשתות החברתיות טענות על אלימות כלפי ילדים בגן, עדכנה כי לדבריה הגן לא ימשיך לפעול בשנת הלימודים הקרובה.

בפוסט שפרסמה כתבה האם:

"זוכרים את הפוסט שפרסמתי לגבי הגן שדיווחתי על אלימות? אני שמחה לבשר שהגן נסגר. אבל שימו לב – יש להם עוד 12 גנים בארץ, והגננת עובדת בגן אחר כרגיל. עכשיו זה התפקיד שלכם לשמור על הילדים שלכם מכל משמר."

עוד קראה להורים להיות ערניים ולעקוב אחר הנעשה במסגרות החינוך של ילדיהם.

במקביל, הנהלת הגן שלחה מכתב להורים, שבו הודיעה כי הגן לא ימשיך לפעול בשנת הלימודים הבאה.

במכתב נכתב כי למרות המאמצים שנעשו בחודשים האחרונים, לא התקבלה היענות מספקת לרישום מצד משפחות קיימות וחדשות. עוד צוין כי הפרסומים והשמועות שנפוצו בתקופה האחרונה השפיעו באופן משמעותי על יכולת הגן להמשיך לפעול.


לדברי הנהלת הגן:

"לצערי, למרות כל המאמצים שהשקעתי בחודשים האחרונים, לא התקבלה היענות מספקת לרישום… בנוסף, השמועות והדברים שנאמרו על הגן בתקופה האחרונה השפיעו באופן משמעותי על יכולתנו להמשיך ולהפעיל את הגן."

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

התמונה לאילוסטרציה בלבד

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן