כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

אירוע אלימות קשה בבת ים: צעיר נעצר בחשד שדקר את אביו בביתם

גבר כבן 55 פונה במצב בינוני לבית החולים וולפסון לאחר שנדקר ברגליו ובידיו בביתו ברחוב בלפור. המשטרה עצרה את בנו (30) בחשד למעשה

אירוע אלימות משפחתי מזעזע התרחש היום בעיר: המשטרה עצרה צעיר כבן 30 בחשד כי דקר את אביו, גבר כבן 55, במהלך ויכוח שהתפתח בביתם ברחוב בלפור בבת ים.

דיווח על המקרה התקבל במוקד 100 של משטרת ישראל. כוחות משטרה מתחנת בת ים במרחב איילון הוזעקו למקום ופתחו בחקירה מיידית. עם הגעתם לדירה, מצאו השוטרים את האב כשהוא סובל מדקירות בידיו וברגליו.

צוותי רפואה שהגיעו לזירה העניקו לפצוע טיפול רפואי ראשוני בשטח, ולאחר מכן הוא פונה במצב בינוני למרכז הרפואי וולפסון בחולון להמשך קבלת טיפול רפואי.

החשוד, בנו של הפצוע, נעצר על ידי השוטרים והועבר לחקירה בתחנת המשטרה. מחקירה ראשונית עולה כי הרקע לאירוע הוא אלימות בתוך המשפחה. במשטרה מציינים כי בסיום חקירתו, בכוונת המשטרה להביא את החשוד בפני שופט בבית המשפט בבקשה להאריך את מעצרו לצורך מיצוי הליכי החקירה.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן


קרדיט:משטרת ישראל

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן