
פוסט שפורסם ברשתות החברתיות מעורר דאגה בקרב הורים בחולון, לאחר שתושבת העיר פרסמה אזהרה בעקבות אירוע שלטענתה התרחש בגן משחקים בשכונת נעמי שמר, סמוך לבית הספר שלהבות.
לדברי מפרסמת הפוסט, חברתה הגיעה בשעות הבוקר המוקדמות עם נכדה לגן המשחקים, ובסביבות השעה 7:30 הבחינה בגבר מבוגר, שלדבריה נראה כבן 60, יושב לבדו על נדנדה במשך זמן ממושך כאשר בסביבה שיחקו ילדים בגילי בית ספר יסודי.
לטענתה, לאחר שהתבוננה במתרחש, התרשמה כי האיש אינו מלווה ילד כלשהו, וכי במהלך שהותו הוא הביט לעבר הילדים ואף צילם לכאורה באמצעות מכשיר טלפון.
עוד נכתב בפוסט כי האישה ליוותה את הילדים לבית הספר ועדכנה את אחת ממנהלות בית הספר על שאירע. לטענתה, הנהלת בית הספר הזמינה סייר ביטחון, והעבירה לו גם תמונה של האיש לצורך בדיקה.
נכון לעכשיו, לא פורסם כל אישור רשמי מצד משטרת ישראל כי בוצעה עבירה, ולא ידוע אם נפתחה חקירה בנושא. מדובר בטענות שעלו בפוסט ברשתות החברתיות בלבד.
עם זאת, האירוע מהווה תזכורת לחשיבות הערנות של הורים ומבוגרים בסביבת ילדים, במיוחד בדרכם למסגרות החינוך ובגינות הציבוריות.
גורמי בטיחות ממליצים להורים:
- ללוות ילדים צעירים בדרכם לבית הספר או לגן ככל שניתן.
- לעודד ילדים לדווח מיד על כל אדם או התנהגות שמעוררים בהם אי־נוחות.
- במקרה של חשד להתנהגות חריגה או מסכנת – לפנות באופן מיידי למוקד 100 של המשטרה ולא לנסות להתעמת עם האדם באופן עצמאי.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן