כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

🧑‍🚒 מרגש בחולון: לוחמי האש אירחו נערות בסיכון – "נחשפו לעולם חדש שלא הכירו"

הפעילות כללה שיח עם דובר המחוז רב רשף שי קסטרו והדרכה של לוחמת האש רס"ל איריס זריני

הדרכה לנערות בסיכון – עמותת ידידים

היום, התקיימה פעילות הסברה בתחנת חולון לנערות בסיכון מעמותת ידידים.

העמותה עוסקת במתן מענה מקיף לצרכי אוכלוסייה בסיכון.

הפעילות כללה שני חלקים: דובר המחוז, רב רשף שי קסטרו, הציג את עולם התוכן של כבאות והצלה באמצעות מעגל שיח על תכונות ויכולות לוחמי האש. החלק השני הועבר ע"י רס"ל איריס זריני, לוחמת אש ומפקדת צוות.

הנערות שמעו על עבודת לוחמי האש וזכו לראות מקרוב כיצד פועלים בעת הקפצה. הן נחשפו לציוד המקצועי, שמעו על התמודדות במצבי חירום ולמדו על חשיבות ואחריות, עבודת צוות והצלת חיים.


מרכזת הפרויקט אלישבע מורדכייב מספרת:
"המפגש עורר בעיקר סקרנות, התעניינות ושאלות. היה שיתוף פעולה מדהים לאורך כל הפעילות. עבור חלקן זו הייתה הזדמנות להיחשף לעולם חדש שלא הכירו, להרחיב את הידע ולפתח חשיבה על אפשרויות, תפקידים ויכולות שלא תמיד פוגשים ביום יום.
תודה רבה לאיריס ושי על הדרכה מקצועית ועל המחשבה לפעילות הזו."

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

התמונה נוצרה באמצעות בינה מלאכותית,כבאות והצלה

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן