כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

מברודווי לראשון לציון

הקומדיה המרגשת והמצליחה "השותפה" מבית התיאטרון הקאמרי מגיעה להיכל התרבות מאיר ניצן ראשון לציון עם שתי מהשחקניות האהובות בישראל – מיקי קם ואודיה קורן.

מברודווי לראשון לציון

הקומדיה המרגשת והמצליחה "השותפה" מבית התיאטרון הקאמרי מגיעה להיכל התרבות מאיר ניצן ראשון לציון עם שתי מהשחקניות האהובות בישראל – מיקי קם ואודיה קורן.

ההצגה, שכבשה את הקהל בברודווי, מספרת על שרון – פנסיונרית גרושה וחובבת בישול מעיירה קטנה בארה"ב, שמחפשת שותפה לדירה ופוגשת את רובין – ניו־יורקית פרועה, טבעונית ומלאת סודות.

מה שמתחיל כשותפות תמימה הופך למסע מצחיק, מפתיע ונוגע ללב על חברות, חופש והיכולת להתחיל מחדש בכל גיל.

היום ומחר, שני שלישי, שעה 20:30, היכל התרבות מאיר ניצן בראשל"צ.


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

התמונה נוצרה באמצעות בינה מלאכותית ולאילוסטרציה בלבד

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן