גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

תושבי קריית בן גוריון זועמים: דוחות חניה של 250 שקל גם בליל שישי – "במקום לפתור את מצוקת החניה, מחלקים קנסות"

תושבי קריית בן גוריון זועמים: דוחות של 250 שקל בערב שישי – האם זו הדרך להתמודד עם מצוקת החניה?

יום שישי, השעה 21:30, קריית בן גוריון בחולון. בעוד משפחות רבות מארחות קרובים וחברים לארוחת שבת, תושבים מספרים כי מצאו את עצמם מתמודדים עם מציאות מתסכלת: חיפוש ממושך אחר מקום חניה, שבסיומו חלק מהמבקרים קיבלו דוחות חניה בסך 250 שקלים.

לטענת אחת התושבות, במקום למצוא פתרונות למצוקת החניה הקשה בשכונה, העירייה ממשיכה במדיניות אכיפה גם בשעות הערב של יום שישי.

"גם ככה יש מצוקת חניה קשה בשכונה. אנשים מסתובבים דקות ארוכות כדי למצוא מקום, ואז מגיעים פקחים ורושמים דוחות של 250 שקל לאנשים שבאו לבקר משפחה או חברים. אני לא אומרת שלא צריך אכיפה, אבל קצת התחשבות ושיקול דעת לא יזיקו."

התושבת מוסיפה כי לדעתה הגיע הזמן שהעירייה תתמקד בפתרון הבעיה עצמה – מחסור במקומות חניה – ולא רק באכיפה.

האם באמת יש מצוקת חניה בקריית בן גוריון בחולון?

זו אחת השאלות שעולות שוב ושוב מצד תושבים ומבקרים. לטענתם, בשעות הערב, בסופי שבוע ובחגים הביקוש למקומות חניה גבוה בהרבה מההיצע, מה שיוצר עומסים ותסכול רב.

למה מחלקים דוחות חניה דווקא בערב שישי?

לטענת התושבים, הפקחים ממשיכים לבצע אכיפה גם בשעות שבהן משפחות רבות מארחות קרובים וחברים. הם אינם מבקשים לבטל את האכיפה, אלא להפעיל שיקול דעת במקומות שבהם קיימת מצוקת חניה חריגה.


כמה עולה דוח החניה שעליו מתלוננים התושבים?

לפי העדויות שהגיעו למערכת, גובה הדוח עומד על 250 שקלים.

האם האכיפה אינה חוקית?

אין כל טענה שהאכיפה אינה חוקית. הביקורת של התושבים מופנית כלפי מדיניות האכיפה, העיתוי שלה והיעדר פתרונות למצוקת החניה.

האם עיריית חולון מתכננת פתרון למצוקת החניה?

זו שאלה שמעסיקה רבים מתושבי השכונה. נכון לעכשיו לא פורסמה תוכנית חדשה בנושא במסגרת הפנייה שהגיעה למערכת.

מה מבקשים תושבי קריית בן גוריון?

לדבריהם, הם מבקשים להגדיל את היצע החניה, לבחון פתרונות ארוכי טווח ולהפעיל שיקול דעת באכיפה, במיוחד בערבי שישי ובשעות שבהן הביקוש לחניה גבוה במיוחד.

מערכת GOITEM פנתה לעיריית חולון בבקשה לקבלת תגובה לטענות שהועלו בכתבה. התגובה תפורסם במלואה לכשתתקבל.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

Exit mobile version