כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

דרמה בבאר יעקב: פועל בן 25 נפצע בינוני ממרזב ברזל שנפל על ראשו באתר בנייה

תאונת עבודה קשה ברחוב עמרם נעים בבאר יעקב: פועל בן 25 נפצע בינוני בראשו לאחר שמרזב ברזל נפל עליו במהלך התקנה באתר בנייה - צוותי איחוד הצלה פינו אותו לבית החולים שמיר-אסף הרופא

באר יעקב: פועל בן 25 נפצע בינוני כתוצאה ממרזב ברזל שנפל על ראשו באתר בנייה

תאונת עבודה קשה הבוקר (ראשון) בבאר יעקב: פועל כבן 25 נפצע באורח בינוני לאחר שמרזב ברזל נפל על ראשו באתר בנייה ברחוב עמרם נעים.

מדוברות איחוד הצלה – מחוז מרכז נמסר כי צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע רפואי לפצוע בינוני (פועל כבן 25) כתוצאה מתאונת עבודה ברחוב עמרם נעים בבאר יעקב.

מוישי קרויזר ואיציק מישקובסקי, חובשי איחוד הצלה שהגיעו לזירה, מסרו:

"לאחר הסיוע הרפואי הראשוני שהענקנו לו בזירה הוא פונה באמבולנס של איחוד הצלה לבית החולים שמיר-אסף הרופא במצב בינוני. סיפרו לנו כי מרזב ברזל נפל עליו באתר בניה במהלך התקנת המרזב, ובעקבות כך הוא נחבל בראשו".

הפועל פונה באמבולנס של איחוד הצלה לבית החולים שמיר-אסף הרופא בצריפין כשהוא סובל מחבלת ראש ומצבו מוגדר בינוני.


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

צילום:אילוסטרציה

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן