
🎉 לה־פארק חולון מתכונן לסופ״ש חגיגי במיוחד: יריד נתנאלה ומועדון ה־5 נפגשים באותו מקום
שילוב נדיר של לייף־סטייל, יצירה ומכוניות אספנות – והכניסה חופשית
לה־פארק חולון הופך גם השבוע לאחד המוקדים החמים ביותר באזור, עם שני אירועים גדולים שמתקיימים במקביל ויוצרים חוויה צבעונית, משפחתית ומלאת השראה.
🚗 מועדון ה־5 מגיע ללה־פארק
עשרות מכוניות אספנות וקלאסיקות מרהיבות יגיעו ביום שישי למתחם לה־פארק, במסגרת מפגש מיוחד של מועדון ה־5. החובבים, המשפחות והסקרנים יוכלו להסתובב בין הרכבים, להתרשם מהדגמים הנדירים ולפגוש את בעלי המכוניות.
לצד התצוגה יפעלו פודטראקים מפנקים גם בשישי וגם בשבת – כדי להשלים את החוויה עם אוכל טוב ואווירה מושלמת.
📍 שישי | 4.9 | 15:30 | לה־פארק חולון
🎨 יריד נתנאלה: חגיגה של לייף־סטייל ישראלי
במקביל למפגש הרכב, מתקיים בלה־פארק גם יריד נתנאלה – יריד הלייף־סטייל הגדול בישראל, שמביא איתו:
- עיצוב
- יצירה
- אופנה
- צבע
- השראה
- מפגש עם יוצרים ואנשים טובים
היריד מציג מאות פריטים ייחודיים, עבודות יד, מותגים קטנים ומוצרים שמרחיבים את הלב. זהו אחד מאירועי הקיץ הבולטים, שמושך אליו אלפי מבקרים מדי שנה.
🌟 חוויה כפולה – במקום אחד
השילוב בין יריד נתנאלה לבין מפגש מועדון ה־5 יוצר סוף שבוע נדיר: גם לייף־סטייל, גם יצירה, גם אוכל טוב וגם מכוניות אספנות מרהיבות.
הכניסה לשני האירועים חופשית.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן