כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

הכניסה לח-300 מתחדשת: הושלם שלב נוסף בחיבור מנחם בגין לדרך "עם כלביא"

עיריית חולון השלימה חידוש צד אחד של רחוב מנחם בגין כחלק משדרוג ציר הכניסה והיציאה המרכזי משכונת ח-300. בתוך כשבוע צפוי להסתיים גם הצד השני

עיריית חולון ממשיכה בתנופת חידוש התשתיות ברחבי העיר: הושלם חידוש צד אחד של רחוב מנחם בגין והחיבור לדרך "עם כלביא", כחלק משדרוג ציר הכניסה והיציאה המרכזי משכונת ח-300.

העבודות מתבצעות בשני שלבים, כדי לאפשר את המשך התנועה באזור לצד התקדמות העבודות.

לאחר השלמת הצד הראשון, בתוך כשבוע צפויה העירייה להשלים גם את חידוש צדו השני של הרחוב, בכיוון מדרום לצפון.

העבודות במנחם בגין והחיבור לדרך "עם כלביא" הן חלק ממהלך רחב שמקדמת עיריית חולון לחידוש צירי התנועה, שיפור הנגישות ושדרוג הכניסות והיציאות משכונות העיר.

בעירייה מציינים כי חידוש הציר צפוי לשפר את זרימת התנועה, את בטיחות הנהגים והולכי הרגל ואת חזות הכניסה לשכונה – אחת השכונות החדשות והמבוקשות בעיר.


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

התמונה לאילוסטרציה בלבד

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן