כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

סוכלה הברחה של כ-40 נשקים בגבול המזרחי

נעצרו שני חשודים, תושבי יריחו בשנות ה-50 לחייהם וברשותם נתפסו 34 אקדחים ושני נשקים מסוג M-16.

סוכלה הברחה של כ-40 נשקים בגבול המזרחי: הלילה בפעילות משותפת של שוטרי יחידת גבול ירדן בימ״ר ש״י, לוחמי מג״ב איו״ש וחטיבת הבקעה והעמקים, נעצרו שני מבוקשים וסוכלה הברחה של עשרות אמצעי לחימה במרחב הבקעה

כוחות הביטחון ממשיכים בפעילותם ההתקפית בימים אלו במסגרת היערכותם לקראת ימי החג. זאת לצד המאבק המתמשך בטרור ובניסיונות ההברחות בגבול המזרחי אשר עלולים להגיע לידי גורמי טרור ולשמש לפעילות פלילית וביטחונית.

בתוך כך, לפנות בוקר, פעלו שוטרי יחידת גבול ירדן של ימ״ר ש״י יחד עם לוחמי מתיל״ן מג״ב איו״ש, לוחמי חטיבת הבקעה והעמקים ויחידת ׳מרעול׳ בעקבות זיהו ממצאים המעידים על פעילות לקראת הברחת אמצעי לחימה באיזור גבול ירדן.

עם קבלת ממצאים אלו, הציבו הכוחות מארבים תוך הפעלת אמצעים טכנולוגיים מיוחדים אשר הביאו למעצרם של שני חשודים, תושבי יריחו בשנות ה-50 לחייהם וברשותם נתפסו 34 אקדחים ושני נשקים מסוג M-16.

השניים נעצרו כאמור והועברו לחקירה ביחידה המרכזית של מחוז ש״י.


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט: דוברות המשטרה.

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן