
בעל מסעדה בראשון לציון מתריע: "בני נוער הורסים ציוד באלפי שקלים פעם אחר פעם"
פנייה חריגה הועלתה ברשתות החברתיות מצד עדן, בעל מסעדת קפה פולה בראשון לציון, שמבקש להביא לידיעת הציבור והגורמים הרלוונטיים תופעה שלטענתו נמשכת במקום במשך כשנה – התקהלויות של בני נוער בשעות הלילה, לצד עישון, שתייה והשחתת ציוד של העסק.
לדברי עדן, מדובר בעיקר בבני נוער בני כ־17, שלטענתו נוהגים לשבת בסביבת העסק בשעות הלילה, כאשר מדי פעם נגרמים נזקים לציוד ולמצלמות האבטחה.
"יש לי סרטונים ותמונות שלהם הורסים ושוברים ציוד של אלפי שקלים ממצלמות העסק, רק שעל פי חוק אסור לי לפרסם קטינים", כתב עדן בפנייתו.
לדבריו, לאחר החג הגיעו בעלי העסק למקום, ושוב נאלצו להתמודד עם מראות של ציוד שבור ונזק לרכוש.
"העסק הוא המנוע הכלכלי של המשפחה"
עדן מתאר את הנזק לא רק כפגיעה ברכוש, אלא גם כפגיעה כלכלית ורגשית בעסק משפחתי.
"במשך שנה שלמה יושבים כאן בשעות הלילה, שותים ומעשנים בבאנגים שזורקים פה כל בוקר, וללא שום סיבה פשוט הורסים ציוד באלפי שקלים פעם אחר פעם", כתב.
עוד הוסיף: "חזרנו אחרי החג בפעם המי יודע כמה לעסק, ותתארו לכם שבאים לפתוח עסק ועם כל ההתעסקות, אלה המראות שאנו רואים – ציוד של אלפי שקלים שבור".
לדבריו, העסק הוקם בעשר אצבעותיו ומהווה את מקור הפרנסה המרכזי של משפחתו: "העסק הזה הוא המנוע הכלכלי של המשפחה שלי, שהקמתי בשתי ידיי".
"אם ההורים יודעים משהו – שימו לזה סוף עכשיו"
בעל העסק פנה גם להורי בני הנוער, בבקשה להתערב ולמנוע את הישנות המקרים.
"אם ההורים יודעים משהו, שימו לזה סוף עכשיו!", כתב עדן.
בסיום הודיע כי בכוונתו לפנות למשטרה ולהעביר את התיעוד שברשותו: "הצעד הבא יהיה משטרה עם תמונות של בני הנוער ממצלמות העסק".
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן