
תאונת דרכים אירעה בצהריים (שני, 5 באוקטובר 2026) בצומת גולדה מאיר בחולון, אחד מצירי התנועה המרכזיים והעמוסים ביותר בעיר, במיוחד בשעות השיא. בתאונה היו מעורבים שני כלי רכב פרטיים שהתנגשו זה בזה במרכז הצומת.
עוברי אורח ונהגים שחלפו במקום והבחינו בהתנגשות מיהרו להזעיק את כוחות הרפואה וההצלה המקומיים, מחשש לנוסעים לכודים או פציעות מורכבות.
מענה רפואי מהיר של חובשי איחוד הצלה
צוותי הרפואה של ארגון איחוד הצלה הגיעו במהירות לזירה רכובים על אופנועי חירום ואמבולנסים. עם הגעתם, החלו החובשים להעניק עזרה ראשונה לפצועים ובצעו הערכת מצב מהירה בשטח.
מהדיווח הרפואי מהזירה עולה כי בתאונה נפגע גבר כבן 60. החובשים העניקו לו טיפול רפואי ראשוני בשטח, ומצבו הוגדר קל כשהוא סובל בעיקר מחבלות קלות כתוצאה מעוצמת ההתנגשות ופתיחת כריות האוויר. שאר המעורבים בתאונה נבדקו במקום ולא נזקקו לפינוי המשך לבית החולים.
שיבושי תנועה קלים בצומת המרכזי
כוחות משטרה הגיעו אף הם לצומת גולדה מאיר כדי להכווין את כלי הרכב, למנוע סיכון של צוותי הרפואה הפועלים על הכביש ולסייע בפינוי מהיר של הרכבים הפגועים מהנתיב.
בעקבות התאונה ומיקומם של רכבי החירום, נרשמו שיבושי תנועה ועומסים קלים לבאים מכיוון הצומת. נסיבות התאונה והגורמים המדויקים שהובילו להתנגשות נחקרים בשעה זו על ידי גורמי האכיפה.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן