גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

אירוע רפואי חריג בחולון

אירוע רפואי חריג בחולון: גבר בן 45 התמוטט בבריכה – פונה תוך כדי החייאה

גבר כבן 45 התמוטט בבריכה ההידרותרפית של מרכז מ.ט.ר.ה בחולון. צוותי ההצלה ביצעו בו פעולות החייאה מתקדמות, שכללו עיסויים, שוקים חשמליים וסיוע נשימתי, והוא פונה לבית החולים שמיר – אסף הרופא כשההחייאה נמשכת.

אירוע רפואי חריג התרחש בחולון, לאחר שגבר כבן 45 התמוטט בבריכה ההידרותרפית של מרכז מ.ט.ר.ה. מדובר במרכז טיפולי רב־תחומי המפעיל בין היתר בריכה טיפולית ושירותי הידרותרפיה.

על פי הדיווח של צוותי ההצלה, הגבר התמוטט במהלך שהותו בבריכה ואיבד את הכרתו. למקום הוזעקו חובשי איחוד הצלה וצוותי מד"א, שהחלו בפעולות החייאה מתקדמות.

ללא דופק וללא נשימה – הצוותים נאבקו על חייו

חובש יחידת האופנועים של הצלה, בני גריינימן, שהגיע ראשון למקום, סיפר:

"כשהגעתי למקום, מצאתי גבר כבן 45 כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה, לאחר שהתמוטט."

לדבריו, יחד עם חובשים נוספים ופראמדיקים של מד"א בוצעו בגבר פעולות החייאה מתקדמות, שכללו עיסויי לב, מתן שוקים חשמליים באמצעות דפיברילטור ומתן סיוע נשימתי.


לאחר פעולות ההחייאה בזירה פונה הגבר לבית החולים שמיר – אסף הרופא בצריפין, תוך כדי המשך פעולות ההחייאה, לצורך טיפול רפואי בחדר ההלם.

מרכז מ.ט.ר.ה כולל בריכה טיפולית

מרכז מ.ט.ר.ה בחולון הוא מרכז טיפולי רב־תחומי הכולל טיפולי הידרותרפיה וטיפולים נוספים. באתר המרכז מצוין כי הטיפולים מתקיימים בבריכה טיפולית, ובמסמכי המרכז מצוינת פעילות של טיפולי מים למבוגרים.

בשלב זה לא נמסר מה גרם להתמוטטות ומה מצבו הרפואי של הגבר לאחר הפינוי. הפרטים הרפואיים עשויים להתעדכן בהתאם להתפתחויות בבית החולים.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

Exit mobile version