
ראש עיריית בת ים, צביקה ברוט, פרסם בימים האחרונים פוסט חריף במיוחד ברשתות החברתיות, בו הוא יוצא להגנת עובדי העירייה.
"בימים האחרונים נחצה קו אדום", כתב ברוט. "יש דמויות מסוימות ברשת שמשקיעות הרבה מאוד זמן ואנרגיה כדי להעליב ואף לאיים על עובדים שלנו".
"אני רוצה להודיע באופן חד משמעי: לעיריית בת-ים יש עובדות ועובדים מעולים. הם עושים לילות כימים כדי לשפר ולעשות טוב לתושבים שלנו, ובהצלחה רבה. אני מגבה אותם גיבוי מלא מול כל מי ששופך את דמם ברשתות החברתיות, רק בגלל שהם לא אישרו לו הנחה בניגוד לנהלים, או סירבו לתת לו הטבה לא חוקית. התקופה הזו בבת-ים נגמרה. אף אחד לא ישלח יד לקופה הציבורית של כולנו – גם אם הוא תושב שעושה רעש ברשתות החברתיות".
ברוט הוסיף ביקורת נוקבת על התוקפים: "אנשים שרק לאחרונה ביום הכיפורים היכו על החזה והביעו חרטה על 'דיברנו דופי ולשון הרע', מבצעים רצח אופי לאנשים שהם בכלל לא מכירים רק בגלל שהם ביצעו את עבודתם נאמנה".
"יש לכם בעיה עם המדיניות של העירייה? אין בעיה, תתקפו אותי, תשמיצו אותי, תפיצו עלי פייק ניוז. זה לא מפריע לי. לי יש גב מספיק רחב, ורשימת הישגים כבירים שהעיר שלנו השיגה בעמל רב בשנים האחרונות, ועוד תשיג בהמשך. אבל בעובדים שלי – אני לא אתן לכם לגעת".
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן