גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

רימון הלם הושלך לעבר מסעדה שבה ישב יואב אליאסי ("הצל")

רימון הלם הושלך לעבר מסעדה שבה ישב יואב אליאסי ("הצל")

האירוע התרחש במתחם מסעדות ברחוב ילדי טהרן בעיר | אליאסי שיתף ברשתות: "הייתי בטוח שמדובר בפיגוע, שלפתי את האקדח ויצאתי החוצה" | המשטרה פתחה בחקירה, המניע המסתמן: פלילי

בהלה רבה נרשמה במתחם בילויים ברחוב ילדי טהרן בראשון לציון, לאחר שאלמוני רכוב על אופנוע השליך רימון הלם לעבר מסעדה חדשה במקום ונמלט מהזירה. באותם רגעים ישב במקום הראפר והפעיל החברתי יואב אליאסי, המוכר כ"הצל", שתיעד ואישר את הפרטים בחשבונות המדיה החברתית שלו.

בפוסט שהעלה מיד לאחר האירוע כתב אליאסי: "מטורף מה שקרה עכשיו בראשון לציון! אני יושב במסעדה בעיר, ופתאום מגיע אדם עם קסדה, משליך רימון לעבר המסעדה ונמלט מהמקום. באותו רגע הייתי בטוח שמדובר בפיגוע. שלפתי את האקדח ויצאתי החוצה. בחוץ חיכה לו אופנוע והוא נמלט מהמקום".

אליאסי הוסיף וציין את תחושת ההקלה: "למזלנו הגדול זה היה רימון הלם ולא רימון רסס. אין נפגעים במקום, אבל האירוע היה יכול להיגמר אחרת לגמרי".


כוחות גדולים של משטרת מרחב שפלה ותחנת ראשון לציון הגיעו לזירה דקות ספורות לאחר השמיעה של קול הנפץ העז. חבלני משטרה אספו את ממצאי המטען והאזור נסגר זמנית לתנועת הולכי רגל וסעדים.

מדוברות המשטרה נמסר כי נפתחה חקירה רשמית לבירור נסיבות המקרה. אף על פי שתחילה עלה חשש בקרב האזרחים במקום כי מדובר באירוע על רקע לאומני, כיוון החקירה המרכזי של חוקרי היחידה ללוחמה בפשיעה (יל"פ) מתמקד בחשד לסכסוך פלילי מקומי המופנה כלפי בעלי העסק, וכוחות משטרה פתחו בסריקות נרחבות לצד איסוף מצלמות אבטחה מהאזור כדי להתחקות אחר מסלול בריחתו של רוכב האופנוע.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

Exit mobile version