
טרגדיה בכביש 412: תושבת ראשון לציון נהרגה בתאונה קשה ליד בית דגן
תאונת דרכים קטלנית ומזעזעת בשעות אלו: אישה בשנות ה-70 לחייה איבדה את חייה בהתנגשות עוצמתית בין אוטובוס לשני כלי רכב פרטיים סמוך למחלף בית דגן.
בוחני התנועה של מרחב שפלה פתחו בחקירת הנסיבות.
אסון כבד וטרגדיה בדרכים: בוחני התנועה של משטרת ישראל במחוז מרכז פתחו לפני שעה קלה בחקירה אינטנסיבית של נסיבות תאונת דרכים קטלנית שהתרחשה בכביש 412, סמוך למחלף בית דגן.
בתאונה הקשה היו מעורבים אוטובוס נוסעים ושני כלי רכב פרטיים.
צוותי רפואה והצלה רבים הוזנקו במהירות לזירת התאונה בעקבות קריאות בהולות שהתקבלו במוקדי החירום. עם הגעתם של החובשים והפראמדיקים לשטח, הם נתקלו בזירה מורכבת וקשה עם פגיעות פח חמורות בכלי הרכב המעורבים.
נקבע מותה של הנהגת בזירה
הצוותים הרפואיים העניקו טיפול רפואי ראשוני לנפגעים, אך לצערם, פציעותיה של אחת הנוסעות אישה בשנות ה-70 לחייה, תושבת העיר ראשון לציון היו אנושות וקטלניות.
על פי גורמי הרפואה הרשמיים, לא נותר לכוחות אלא לקבוע את מותה בזירת האירוע בעקבות עוצמת הפגיעה הרב-מערכתית המשמעותית שספגה.
במקביל לטיפול הרפואי, שוטרי תחנת המשטרה ובוחני התנועה של מרחב שפלה סגרו את זירת התאונה וחסמו את קטעי הכביש הרלוונטיים בכביש 412 לתנועת כלי רכב, דבר שהוביל לעומסי תנועה כבדים באזור מחלף בית דגן.
הבוחנים החלו באיסוף ממצאים פורנזיים ופיזיים מהכביש, גביית עדויות ראשוניות מנהגים ועוברי אורח שהיו עדים להתנגשות, וכן בדיקת קופסאות הנתונים ותשאול נהג האוטובוס והרכבים הפרטיים.
החקירה נמצאת בעיצומה במטרה להבין את הגורם המרכזי שהוביל לתאונה המחרידה שגבתה חיי אדם.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן