כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

סוף שבוע סוער: מגן דוד אדום בהיערכות שיא לקראת גשמים, הצפות ושיטפונות – אלו ההנחיות לציבור

מנכ"ל מד"א אלי בין הנחה על מוכנות גבוהה עם אמבולנסים, ג'יפים 4X4, טרקטורונים ורכבי יונימוג - כך תשמרו על עצמכם ועל האוכלוסיות הפגיעות

בעקבות מזג האוויר החורפי הצפוי בסוף השבוע, במהלכו צפויות לרדת כמויות גדולות של גשם ברחבי הארץ וקיים חשש להצפות ושיטפונות, במגן דוד אדום נערכים בכוננות גבוהה.

מנכ"ל מד"א, אלי בין, הנחה את הכוחות בשטח לנקוט בשורת צעדים ולהיערך עם אמבולנסים, ג'יפים עם הנעה כפולה (4X4), טרקטורונים ורכבי היונימוג הייחודיים, על מנת לתת מענה רפואי במקומות בהם קיים קושי בעבירות.

במד"א פונים לציבור וממליצים:

1. דאגה לאוכלוסיות פגיעות:
וודאו כי קשישים, תינוקות, ילדים ואנשים עם מוגבלויות נמצאים בסביבה מוגנת מגשם ורוח. צרו קשר עם קרובי משפחה ושכנים מבוגרים הגרים לבד, וודאו שהם מצוידים במזון ותרופות ואינם נדרשים לצאת מהבית בסערה.

2. היערכות לרוחות חזקות:
קשרו היטב חפצים שעלולים להתנתק ולעוף – רהיטי גינה, עציצים, שלטים ודודי שמש, כדי למנוע סכנה לעוברי אורח ולרכוש.


3. זהירות בדרכים:
התאימו את מהירות הנסיעה לתנאי הדרך, שמרו מרחק, הדליקו אורות והיזהרו מהחלקה והצפות. אין לחצות כבישים מוצפים או מאגרי מים.

בכל צורך רפואי – חייגו 101 למוקד מד"א.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

התמונה לאילוסטרציה

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן