
🚨 סיוט בדרך הביתה: תושבת חולון הותקפה באכזריות על ידי כלבים – הבעלים נמלטו והשאירו אותה מדממת
אירוע מחריד ברחובות חולון: תושבת העיר שחזרה לתומה מיום עבודה, מצאה את עצמה בלב סיוט כששני כלבים התנפלו עליה ונשכו אותה שוב ושוב. למרבה התדהמה, בעלי הכלבים בחרו שלא להושיט יד, נטשו את האישה הפצועה ונמלטו מהמקום. המשטרה פתחה בחקירה: "יזמנו פנייה לקורבן"
מה שהיה אמור להיות סיום שגרתי של יום עבודה עבור תושבת חולון, הפך תוך שניות למאבק הישרדותי ומדמם. בעודה צועדת ברחוב לכיוון ביתה, הגיחו לפתע שני כלבים ובאופן בלתי מוסבר החלו לתקוף אותה באכזריות.
נשיכות, צעקות והפקרה מקוממת
על פי העדויות, הכלבים נשכו את האישה מספר פעמים בחלקי גופה. אך בעוד הקורבן זועקת לעזרה, התרחש המעשה המקומם מכל: בעלי הכלבים, שהיו עדים לכל המתרחש, לא רק שלא ריסנו את חיות המחמד שלהם או הגישו עזרה ראשונה לאישה הפצועה – אלא בחרו לנצל את רגעי הבהלה, אספו את הכלבים ונמלטו מהזירה במהירות, כשהם משאירים את האישה פצועה והמומה ברחוב.
הסיפור החל להכות גלים ברשתות החברתיות לאחר שפורסמו תמונות ופוסטים המתארים את שאירע, מה שעורר זעם ציבורי רב בקרב תושבי העיר הדורשים ביטחון ברחובות ואכיפה נגד בעלי כלבים רשלנים.
מהמשטרה נמסר בתגובה:"לא הוגשה תלונה בזמן אמת"
במשטרת ישראל הגיבו לאירוע והבהירו כי הפרטים הגיעו לידיהם רק בעקבות הניטור ברשתות החברתיות, ולא באמצעות דיווח ישיר למוקד 100 בעת התרחשות האירוע.
"בעקבות פרסום ברשת חברתית, נודע היום למשטרת ישראל על האירוע. לאור הפרסום, המשטרה יזמה פנייה לקורבן שמסרה כי תגיע מחר להגיש תלונה מסודרת. נבהיר כי בשום שלב, לא התקבל במשטרת ישראל וטרם הוגשה תלונה אודות האירוע".
מערכת Goitem מזכירה:
אי הגשת עזרה לאדם שנפגע היא לא רק מעשה בלתי מוסרי בעליל, אלא עלולה להוות עבירה פלילית. אנו קוראים לכל מי שהיה עד לאירוע או מחזיק בתיעוד ממצלמות אבטחה ברחובות הסמוכים, להעביר את המידע למשטרה כדי להביא למיצוי הדין עם הבעלים המפקירים.
אנו מאחלים לתושבת החלמה מהירה ורפואה שלמה.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן