כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

הולך רגל נפגע מרכב ברחוב מפרץ באשקלון

פראמדיקית מד"א אורין עוזירי סיפרה: "כשהגענו למקום ראינו את הפצוע שסבל מחבלת ראש קשה שוכב מחוסר הכרה על הכיכר כשרופא מבצע בו פעולות החייאה.

בשעה 06:52 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש על הולך רגל שנפגע מרכב ברחוב מפרץ באשקלון.

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה וכאשר חזר הדופק מפנים לבי"ח ברזילי גבר בן 89 במצב קשה עם חבלת ראש.

פראמדיקית מד"א אורין עוזירי סיפרה:

"כשהגענו למקום ראינו את הפצוע שסבל מחבלת ראש קשה שוכב מחוסר הכרה על הכיכר כשרופא מבצע בו פעולות החייאה.

המשכנו את הטיפול הרפואי, ביצענו פעולות החייאה מתקדמות וחבשנו את הדימומים. לאחר מספר דקות ליבו שב לפעום, הכנסנו אותו לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קריטי.


נהג הרכב נבדק בשטח ולא נזקק לטיפול רפואי"

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט:יחץ

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן