
דרמה הבוקר בכביש 4311: רוכב אופניים נפגע מרכב, מצבו אנוש
אירוע קשה סמוך לגן שורק: גבר כבן 60 נפגע בעוצמה מכלי רכב פרטי ושמשה המכונית נופצה. חובשים ופראמדיקים של מד"א נלחמים על חייו בזירה ומפנים אותו תוך כדי פעולות החייאה לביה"ח שמיר-אסף הרופא.
תאונת דרכים קשה ומחרידה התרחשה הבוקר (שישי) בכביש 4311, סמוך למושב גן שורק. רוכב אופניים, גבר כבן 60, נפגע בעוצמה רבה מכלי רכב פרטי חולף. כוחות רפואה וחירום גדולים של מגן דוד אדום והמשטרה הוזנקו בדחיפות לזירת ההתנגשות בעקבות קריאות בהולות שזרמו למוקדי החירום.
הדיווח הראשוני על התאונה התקבל במוקד 101 של מד"א במרחב איילון בשעה 07:21. חובשים ופראמדיקים שהגיעו במהירות למקום רכובים על אופנועים ובאמבולנסים נתקלו בזירה מורכבת ומצאו את הרוכב שרוע על האספלט במצב קריטי.
חבלת ראש קשה מאוד: הצוותים נלחמים על חייו
גון אוריון, חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א, תיאר את המראות הקשים מהשטח: "כשהגענו למקום ראינו את הרכב הפרטי המעורב עם שמשה קדמית מנופצת לחלוטין מעוצמת האימפקט. הגבר שכב בסמוך על הכביש כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, והוא סבל מחבלת ראש קשה מאוד. התחלנו מיד בביצוע פעולות החייאה מתקדמות שכללו עיסויי חזה, הנשמות וטיפול תרופתי".
לאחר מאמצים אינטנסיביים לייצב את מצבו בשטח, הפצוע הועלה לניידת טיפול נמרץ של מד"א ופונה בדחיפות ישירות למרכז הרפואי שמיר-אסף הרופא בצריפין. הגבר פונה כשמצבו מוגדר אנוש ותוך כדי שצוותי הרפואה ממשיכים לבצע בו פעולות החייאה רציפות ונלחמים על חייו בדרך לחדר הטראומה.
שוטרי משטרת ישראל ובוחני התנועה הגיעו לזירה, חסמו את קטע הכביש המדובר בכביש 4311 לתנועה ופתחו בבדיקה מקיפה של נסיבות התאונה הקשה וחקירת הנהג המעורב.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן